Ο Justin Bieber είναι έτοιμος να γίνει πατέρας και αυτό το βίντεο το αποδεικνύει (vid)

Έχεις δει κάτι πιο χαριτωμένο από αυτό;

Οι φορές που τα tabloids έχουν βγάλει έγκυο τη Hailey Bieber από τότε που παντρεύτηκε με τον Justin Bieber δεν μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών πια. Βέβαια κάποιες φορές το προκάλεσαν και οι ίδιοι με διάφορα αινιγματικά posts που έκαναν, αλλά και με την καθόλου αστεία φάρσα που έκαναν την πρωταπριλιά του 2019, με τη photo που τους έδειχνε να κάνουν και καλά υπερηχογράφημα.

Θυμήσου εδώ τι είχε συμβεί εκείνη την πρωταπριλιά και πως μας έδειξαν το βίντεο της εγκυμοσύνης.

Μόλις συνειδητοποίησαν πόσο άσχημο ήταν το αστείο τους να υποδυθούν ψεύτικη εγκυμοσύνη, ζήτησαν δημόσια συγνώμη και η ζωή μας πήγε παρακάτω. Πλέον το ζευγάρι είναι τρία χρόνια σχεδόν παντρεμένο, και αν και είναι αρκετά νεαροί, πολλοί fans θα ήθελαν να τους δουν γονείς.



Και αν μας ρωτάς, πιστεύουμε πως παρά το νεαρό της ηλικίας τους είναι έτοιμοι γι’ αυτό το βήμα. Ο Justin τουλάχιστον αυτό μας απέδειξε από το βίντεο που ανέβασε την Τετάρτη (2 Ιουνίου) στο Instagram account του.

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στη ζωή του ο Justin…

Ο 27χρονος ηθοποιός ανέβασε στο account του ένα βίντεο και μια φωτογραφία, όπου τον βλέπεις να παίζει με ένα γλυκύτατο μωράκι, τον γιο του φωτογράφου φίλου του Joe Termini και της επαγγελματία surfer Kelia Moniz.

Ο Justin κάθεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή την πόρτα και το αξιολάτρευτο μωράκι στα πόδια του, στο οποίο στο παρελθόν έχει αναφερθεί ως «ανιψιό» του. Ο 27χρονος κουνάει ελαφρά τα πόδια του πάνω κάτω, έχοντας βάλει να ακούν το κλασικό πια παιδικό τραγούδι: «Old McDonald had a farm», προσπαθώντας να το διασκεδάσει.

Η χημεία με το μωρό…

Ο Justin φαίνεται να έχει ιδιαίτερη χημεία με τον μικρούλη, ο οποίος δεν κλαίει, δεν διαμαρτύρεται, αλλά αντίθετα δείχνει να διασκεδάζει την κατάσταση. Ο αξιολάτρευτος μπεμπάκος φαίνεται να έχει ξυπνήσει το πατρικό φίλτρο του Justin, κι εύκολα τον βλέπαμε να γίνεται μπαμπάς σύντομα.

Τι λέει η Hailey για όλα αυτά;

Παρόλο που η γυναίκα του Justin, Hailey Baldwin, 23 ετών, δεν φαινόταν στη φωτό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αγαπά να βλέπει τον Justin να εξασκεί τις δεξιότητες του μπαμπά. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμη να γίνει μητέρα. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Justin ανοίχτηκε για τα οικογενειακά του σχέδια κατά τη διάρκεια συνέντευξης του με την Ellen DeGeneres.

«Θα έχω τόσα παιδιά όσα η Hailey θέλει να κάνει», δήλωσε ο Καναδός γεννημένος σούπερ σταρ τον Δεκέμβριο στο The Ellen DeGeneres Show. «Θα ήθελα να έχω μια μικρή φυλή, αλλά είναι το σώμα της, οπότε ό, τι θέλει θα κάνει. Νομίζω ότι η Hailey έχει ακόμα κάποια πράγματα που θέλει να πετύχει ως γυναίκα», πρόσθεσε ο star.



Δες στη gallery παρακάτω τη φωτογραφία του.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved