Πρώτη φορά βλέπουμε την Kylie Jenner χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η νεαρή Jenner μας δείχνει τον φυσικό της εαυτό.

Η οικογένεια Kardashian έχει γίνει διάσημη ουκ ολίγες φορές και για πολλά πράγματα, τα οποία πολλές φορές ήταν και ασήμαντα. Τα κορίτσια της οικογένειας προσπάθησαν να φέρουν στη μόδα ένα σωματότυπο πιο curvy, που να απέχει πολύ από τα καχεκτικά, skinny πρότυπα που υπήρχαν.

Κάπως έτσι είδαμε με τα χρόνια τις Kardashians να αποκτούν πλούσιους και ζουμερούς γλουτούς, στήθος, αλλά και χείλη. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ξάπλωσαν στο χειρουργικό τραπέζι είτε για να βάλουν κάτι, είτε για να βγάλουν.

Η Kylie Jenner θα έλεγε κανείς πως ήταν το κορίτσι με τη μεγαλύτερη αλλαγή μέσα στα χρόνια που πέρασαν, ωστόσο η νεαρή δεν παραδέχθηκε ποτέ τις επεμβάσεις που έχει ή δεν έχει κάνει.

Η εξωτερική εμφάνιση της Kylie…

Η 23χρονη επιχειρηματίας και μέλος της διάσημης οικογένειας έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και δεν εννοούμε μόνο στην εξωτερική της εμφάνιση. Έχει γίνει μαμά από το 2018, και όλο αυτή η αλλαγή στη ζωή της, την έχει κάνει έναν πολύ πιο ώριμο άνθρωπο.

Θυμάσαι πώς ήταν η Kylie Jenner πριν τις επεμβάσεις στο πρόσωπό της;

Στο Instagram της τη βλέπουμε σε διάφορες φάσεις της ζωής της, στη δουλειά της, στο σπίτι με την κόρη της, και παρά το γεγονός πως έχει τόσα πράγματα να κάνει παραμένει και η ίδια ένα παιδί.

Στις φωτογραφίες που ανεβάζει είναι πάντα στην τρίχα και προσεγμένη, την έχεις δει όμως ποτέ χωρίς μακιγιάζ; Οι φορές είναι σίγουρα ελάχιστες και μετρημένες στα δάχτυλα, του ενός χεριού λογικά.

https://www.instagram.com/p/CN_UtA1H4G1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φυσική όψη..

Επειδή πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά για όλα, αυτή ήρθε και για την Kylie, που την είδαμε μετά από πάρα πολύ καιρό (αν όχι πρώτη φορά) χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η 23χρονη ταξίδευε με το προσωπικό ιδιωτικό της jet και ανέβασε ένα story στο account της, όπου και την είδαμε να ξεβάφετε και να μας δείχνει τη φυσική ομορφιά της.



Και είναι πραγματικά ένα πάρα πολύ όμορφο κορίτσι ακόμη και χωρίς το τόσο make up που φορά κάθε φορά στις φωτογραφίες της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved