Ελένη Φουρέιρα: Δείχνει τις ραγάδες της και αξίζει το χειροκρότημά σου

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της τραγουδίστριας έγινε viral.

Αν υπάρχει κάτι που οφείλεις να παραδεχτείς κι εσύ, αλλά κι εμείς, αυτό είναι το γεγονός πως η Ελένη Φουρέιρα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Στην ελληνική showbiz υπάρχουν πολλά όμορφα κορίτσια, και η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα από αυτά.

Από τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2018 κι έπειτα, η Ελένη είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται, για να φτάσει στο σήμερα τρία χρόνια μετά, να είναι μία από τις top pop ερμηνεύτριες.

Φέτος την απολάμβανες μέσα από τα live concerts του House of Fame κάθε Παρασκευή, όπου ήταν πάντα πάρα πολύ όμορφη και αψεγάδιαστη. Κάθε άνθρωπος όμως έχει δύο όψεις, σαν τα νομίσματα. Η μία είναι καλή μας, και η άλλη αυτή που κρύβουμε γιατί τα στερεότυπα που έχουν επιβληθεί δεν μας αφήνουμε να αναδείξουμε τον όμορφο, φυσικό εαυτό μας.

Θυμάσαι όμως πώς ήταν πριν από δέκα περίπου χρόνια;

Ένα video στα social media την τελευταία εβδομάδα στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει μεγάλος ντόρος σχετικά με το τι θεωρεί κάποιος όμορφο ή αποκρουστικό, και αρκετές γυναίκες της showbiz ξέσπασαν γι’ αυτό με τον δικό τους τρόπο.

Η inspirational photo της Ελένης...

Μία από αυτές ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έκανε ένα story, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της με μαγιό, στην οποία είχε κάνει κοντινό στα πόδια της, και μας έδειχνε τις ραγάδες της.

«Αγαπώ το σώμα μου, αγαπώ τις ραγάδες μου, αγαπώ την κυτταρίτιδά μου, είμαι γυναίκα», έγραφε η Ελένη Φουρέιρα στη λεζάντα που συνόδευε το story της.

Η φωτογραφία της αυτή ήταν ό,τι πιο inspirational μπορούσες να δεις αυτή την εβδομάδα με τον χαμό που επικρατεί στα social media και το body shaming, και αξίζει τουλάχιστον το χειροκρότημά σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved