Μαίρη Συνατσάκη: Η photo της με μαγιό στο Instagram ξεπέρασε τις 50 χιλ. likes σε 12 ώρες

Η παρουσιάστρια μας έφτιαξε τη μέρα τη φωτογραφία της.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένας από τους ανθρώπους που ακολουθούμε στα social media για πολλούς και διάφορους λόγους. Έχει πάντα τον τρόπο να σε γεμίζει με θετική ενέργεια, και κάθε της ανάρτηση σου δίνει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις και να συνεχίσεις τη μέρα σου με δύναμη και χωρίς αρνητική ενέργεια.

Δεν είναι ψέμα το γεγονός πως έχει ένα από τα πιο ιδιαίτερα και προσεγμένα Instagram accounts της, αυτό άλλωστε φαίνεται και σε κάθε ανάρτηση που κάνει. Η Μαίρη Συνατσάκη φροντίζει πάντα το περιεχόμενο της να έχει μια συνοχή, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει αναρτήσεις ανάλογα με το χρώμα για να σετάρεται η μία με την άλλη.

Εδώ την είχες δει να ποζάρει ξανά με μαγιό μέσα στο χιόνι όμως. Θυμάσαι τη στιγμή;

Κάθε post που ανεβάζει στο Instagram account της συγκεντρώνει πάντα πολλά likes, αλλά και σχόλια, και είναι αλήθεια πως δεν γίνεται να μη δώσεις σημασία στην ανάρτησή της. Πόσο μάλλον όταν τη βλέπεις να φωτογραφίζεται με μαγιό στη θάλασσα.

Η τελευταία της φωτογραφία συνδυάζει δύο αγαπημένα πράγματα: την ξεγνοιασιά με το μαγιό, αλλά και τη θάλασσα που σίγουρα θέλεις πολύ να πας αυτή τη στιγμή. Το καλοκαίρι είναι πια εδώ, μπήκε ήδη ο Ιούνιος πριν από μερικά εικοσιτετράωρα και η Μαίρη Συνατσάκη μας έφτιαξε όλο τον μήνα.

Στη φωτογραφία που ανέβασε τη βλέπουμε μέσα στη θάλασσα με το μπικίνι της σε ασπρόμαυρο φόντο και το μυαλό μας πηγαίνει σε ένα μόνο πράγμα (εκτός από το ότι είναι κούκλα). Στις διακοπές που θα κάνουμε μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις, προκειμένου να χαλαρώσουμε και να ηρεμήσουμε.



Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved