Σύμφωνα με τη North West, η Kim Kardashian δεν είναι αληθινή θαυμάστρια της Olivia Rodrigo

Θα ξεκαρδιστείς με το βίντεο!

Κανένας δεν μπορεί να εκθέσει έναν γονιό, όπως τα δικά του παιδιά – και η Kim Kardashian το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Ναι, η North West εξέθεσε την μητέρα της (για ακόμη μια φορά) όταν εκείνη έλαβε ένα ενημερωτικό πακέτο για το νέο άλμπουμ της Olivia Rodrigo με τίτλο «Sour».

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ, η Olivia έστειλε σε celebs όπως τον Joe Jonas, τον Ben Platt και την Kim ένα κουτί γεμάτο με περιορισμένης έκδοσης μωβ ζαχαρωτά Sour Patch Kids, περίπου το ήμισυ των εμπορευμάτων από το κατάστημα της, και φυσικά, ένα κουτί με χαρτομάντηλα.

Η Kim δημοσίευσε ένα βίντεο που ανοίγει το κουτί στα Instagram stories της, λέγοντας: «Πόσο χαριτωμένη είναι η Olivia Rodrigo, παιδιά; Ανυπομονώ να ακούσω το άλμπουμ της, λατρεύω το τραγούδι ‘drivers license.’» Πριν μπορέσει να ολοκληρώσει την ηχογράφησή της, μια οικεία φωνή ακούγετε στο βάθος. «Δεν το ακούς ποτέ..» λέει η 7χρονη κόρη της North West.

«Ναι, το ακούω! Το ακούω όλη την ώρα! Σταμάτα North. Δεν το ακούμε συνεχώς στο αυτοκίνητο, Saint;» ρωτάει η Kim και ο γιος της απαντάει «Ναι». «Μπορείς να το πεις πιο δυνατά για να το ακούσει ο κόσμος;».



Την Olivia δεν φαίνεται να την πείραξε πολύ αυτό αφού έκανε repost μέρος των stories της Kim. «Kim, σε ευχαριστώ που υποστηρίζεις τη μουσική μου! Σημαίνει τα πάντα για μένα. Απλά σε λατρεύω, και ήθελα να σου δώσω μερικά πράγματα για να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του πρώτου μου άλμπουμ», σημείωσε η Olivia.

Δεν αμφιβάλλουμε ότι η αγάπη είναι αμοιβαία, αλλά ποιος θα πει στην Kim ότι το άλμπουμ έχει ήδη βγει;

Δες μερικές φωτογραφίες της Kim με την κόρη της στην gallery παρακάτω:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved