Επίθεση στον Miles Teller: Ο wedding planner του χάλασε τις διακοπές

Είναι αυτό που λες «μη σου τύχει».

Οι διακοπές έρχονται σε λίγο. Πολύ πιθανό να έχεις ήδη κανονίσει κάτι και να σκέφτεσαι πώς θα τα περάσεις. Ποιο θα είναι το πρόγραμμά σου και τι ασχολίες σκοπεύεις να εντάξεις σε αυτό.

Έλα, όμως, που κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα φαντάζεσαι. Και τι εννοώ με αυτό. Ότι πολύ απλά υπάρχουν καταστάσεις, ενίοτε αρκετά άσχημες, που δεν μπορείς να προβλέψεις και ίσως σου χαλάσουν και όλο το ταξίδι.

Ο Miles Teller -το γλυκό και συμπαθητικό παιδί που έχει παίξει σε ταινίες, όπως Whiplash, Divergent, Fantastic Four και Top Gun: Maverick, αποφάσισε να πάει διακοπές με τη σύζυγό του, Keleigh Sperry, στο Maui. Όλα καλά μέχρι εδώ, ωραίο και ρομαντικό το concept, είχε μαζί και τους φίλους του, Aaron Rodgers και Shailene Woodley, και μια χαρά.

https://www.instagram.com/p/CPU5LwzDnED/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ένα βράδυ που βρισκόταν σε ένα εστιατόριο για δείπνο, έφυγε κάποια στιγμή από το τραπέζι για να πάει στο μπάνιο. Τότε, ένας άνθρωπος σηκώθηκε, του επιτέθηκε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Δεν ξέρεις τι να ποστάρεις; Η Hailey Bieber σού δίνει την τέλεια ιδέα

Σύμφωνα με το TMZ, ο δράστης ήταν ένας wedding planner που ισχυρίζεται ότι ο Miles τού χρωστάει περί τα 60.000 δολάρια -κάτι περισσότερο από 49.000 ευρώ- από το 2019 που παντρεύτηκε την Keleigh.




Ευτυχώς, ο 34χρονος ηθοποιός δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά αναμενόμενα η αστυνομία διερευνά το περιστατικό για να βρει τις συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε.

Σίγουρα όχι αυτό που ήθελαν στις διακοπές τους…

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved