Ed Sheeran: Η κόρη του κλαίει όταν αυτός της τραγουδάει

«Δεν είναι η μεγαλύτερη μου θαυμάστρια,» λέει ο τραγουδιστής!

Ο Ed Sheeran και η γυναίκα του Cherry Seaborn καλωσόρισαν την κόρη τους Lyra Antarctica τον Αύγουστο του 2020.

Ο 30χρονος απάντησε σε «δύσκολες ερωτήσεις» από μερικούς από τους νεαρούς θαυμαστές του με αφορμή την εμφάνισή του στο φεστιβάλ «Big Weekend» του BBC Radio 1. Σε ένα σημείο, ο Sheeran είπε ότι η 9 μηνών κόρη του Lyra Antarctica αρχίζει να κλαίει όταν της τραγουδά.

«Σίγουρα έχω περάσει πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη να προσποιούμαι ότι είμαι ουσιαστικά αυτό που είμαι τώρα. Η εξάσκηση τελειοποιεί», είπε ο Sheeran. «Τώρα θα τραγουδήσω τα νέα μου τραγούδια στην κόρη μου, που δεν είναι η μεγαλύτερή μου θαυμάστρια. Απλά κλαίει!» πρόσθεσε.

«Όχι, έχω πάρει κάποια likes» προσθέτει. «Της αρέσει πολύ το ‘Shape of You.' Ο ήχος της μαρίμπα είναι καλός, όμως δεν της αρέσει τίποτα δυνατό ή οτιδήποτε παίζει στη διαπασών».

Σε μια δημοσίευση την 1 Σεπτεμβρίου στο Instagram, ο Sheeran αποκάλυψε ότι αυτός και η σύζυγός του Cherry Seaborn υποδέχτηκαν το κοριτσάκι τους την προηγούμενη εβδομάδα.


https://www.instagram.com/p/CEliNEOBw3O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Γεια σας. Ένα γρήγορο μήνυμα από μένα, καθώς έχω κάποια προσωπικά νέα που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ... Την περασμένη εβδομάδα, η Cherry γέννησε την όμορφη και υγιή κόρη μας - Lyra Antarctica Seaborn Sheeran» έγραψε ο Sheeran στην λεζάντα μιας φωτογραφίας με ένα ζευγάρι κάλτσες για μωρά πάνω από μια μπλε και πράσινη κουβέρτα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved