Θυμάσαι την Ελένη Φουρέιρα στις Mystique; Θα τη δεις τώρα

Η Φουρέιρα έχει αλλάξει πολύ μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι πλέον ένα από τα πιο hot ονόματα της εγχώριας showbiz. Αυτούς τους μήνες την απολαμβάνεις στην παρουσίαση του House of Fame, όπου επιλέγει πολλά στυλάτα ρούχα για να εντυπωσιάσει το κοινό της. Η καριέρα της, όμως, είναι μεγάλη και πολυετής.

Η 34χρονη τραγουδίστρια έχει εμφανιστεί σε διάφορες σκηνές και κάθε μία από αυτές τις φορές έχει καταλήξει να γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης. Σίγουρα θυμάσαι όταν εκπροσώπησε την Κύπρο στη σκηνή της Eurovision με το τραγούδι Fuego και έβαλε «φωτιά» στους δέκτες.




Αρκετά πιο πριν, ωστόσο, το διάστημα 2007-2009, ήταν μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Mystique μαζί με τη Μαρία Μακρή και την Αλκμήνη Χατζηγιάννη. Το συγκρότημα αρχικά κυκλοφόρησε ένα single, «Σε Άλλη Σελίδα», και έπειτα ακολούθησε η μεγάλη επιτυχία με τους NEBMA «(Μην κάνεις πως) Δε θυμάσαι».




Το girl band μπορεί να διαλύθηκε το 2010, όμως, η Ελένη συνέχισε πιο δυναμικά από ποτέ. Με τα χρόνια εξελίχθηκε τόσο στο στυλ όσο και στην εμφάνισή της, για να γίνει, τελικά, η λαμπερή κριτής του House of Fame σήμερα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved