Η Kylie Jenner αγόρασε στην 3χρονη κόρη της ένα μαγιό που κοστίζει 267 ευρώ

Η διάσημη infuencer έκανε μπάνιο με την κόρη της, αλλά επέλεξε να φορέσουν και οι δύο μαζί ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο.

Η Kylie Jenner περνάει καταπληκτικά με την κόρη της, Stormi. Μπορεί παράλληλα να τρέχουν όλα μαζί σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά η σχέση με την κόρη της δείχνει να είναι πολύ ουσιαστική. Κάνουν πράγματα μαζί, μοιράζονται στιγμές και δείχνουν να έχουν ακόμα και μία πιο φιλική σχέση.

Σίγουρα, λοιπόν, δεν μπορούμε να πούμε ότι μας εκπλήσσει που οι δυο τους εμφανίζονται συχνά-πυκνά σε αναρτήσεις. Όπως πρόσφατα, που η Kylie αποφάσισε να επισκεφτούν την παραλία.

Αυτό από μόνο του δε θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση. Τι πιο λογικό, άλλωστε, από το να αποζητήσουν το μπάνιο με τόση ζέστη; Το θέμα είναι τι φόρεσαν...


Ε, λοιπόν, η Kylie θέλησε να εμφανιστεί με matching outfit με την κόρη της, εξ ου και της πήρε το ίδιο μαγιό με εκείνη (σ.σ. το printed κίτρινο που βλέπεις στο βίντεο). Και αυτό έκρινε ότι έπρεπε να είναι ένα Versace αξίας 325 δολαρίων -περίπου 267 ευρώ-.

Σίγουρα η Kylie δεν έχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα για να περιορίσει τις αγορές της, όμως, και πάλι, το ποσό ακούγεται κάπως. Δε νομίζεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved