Friends Reunion: Η Cara Delevingne αναβίωσε μία εικονική σκηνή της σειράς

Το διάσημο μοντέλο έκανε την εμφάνισή του φορώντας το διάσημο φόρεμα της Rachel.

Όταν πρωτοακούσαμε ότι τα Φιλαράκια ετοίμαζαν reunion, θα είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Για πολύ καιρό τώρα ευχόμασταν ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν πραγματικότητα, αλλά, καθώς ο καιρός περνούσε, αρχίσαμε να το παίρνουμε απόφαση ότι αυτό δεν επρόκειτο να γίνει ποτέ.

Ώσπου, ξαφνικά, εκεί που καθόμασταν και απολαμβάναμε το σνακ μας στο μπαλκόνι, εμφανίστηκε η επίσημη ανακοίνωση ότι πράγματι ο Ross, η Rachel, η Phoebe, η Monica, ο Joey και ο Chandler θα βρίσκονται και πάλι στη μικρή οθόνη.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι το 100ο binge-watching της σειράς αναμενόμενα θα ερχόταν και επιλέξαμε τα αγαπημένα μας επεισόδια. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και αυτό στο οποίο η Rachel φορούσε ένα ροζ φόρεμα για να παρευρεθεί ως καλεσμένη στον γάμο του πρώην της, Barry, με την κολλητή της, Mindy.

Αφήνοντας στην άκρη το πόσο λάθος είναι αυτό ως σενάριο, σίγουρα θα θυμάσαι και το wardrobe malfunction της Rachel, κατά το οποίο το ύφασμα του φορέματος πιάστηκε στο εσώρουχό της με αποτέλεσμα αυτό να γίνει κοινή θέα.

Η Cara Delevingne αναβίωσε τη διάσημη σκηνή της σειράς (01.41), που προβλήθηκε 25 χρόνια πριν, με τον cool και δυναμικό τρόπο που θα περίμενες.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved