H Loren Gray είναι η «Barbie» του TikTok και του Instagram και υπάρχει λόγος

Το επιτυχημένο, ξανθό κορίτσι έχει εντυπωσιάσει το κοινό.

Το TikTok έχει κάνει δυναμική είσοδο στη ζωή σου. Το ξέρεις πολύ πριν το δηλώσουμε και σου το πούμε εμείς. Μπαίνεις καθημερινά για να τσεκάρεις νέα βίντεο και να εμπνευστείς για τις επόμενες δημιουργίες σου. Είναι ο τρόπος που περνάς την ώρα σου και αυτό που γέμιζε λίγο περισσότερο το πρόγραμμά σου μέσα στο lockdown.

Κάπου ανάμεσα σε όλον αυτόν τον κυκεώνα δημοσιεύσεων στη διάσημη πλατφόρμα, εμφανίστηκαν και πολλά κορίτσια που πλέον ποστάρουν για να χτίσουν την καριέρα τους. Δηλώνουν TikTokers και μετράνε εκατομμύρια followers που πιστοποιούν τον τίτλο και την επιτυχία τους.

Μία από τις πιο επιτυχημένες του χώρου είναι η Loren Gray. Πρόκειται για ένα 19χρονο ξανθό, πανέμορφο κορίτσι, με μακριά μαλλιά και έντονο βλέμμα που πλέον είναι και μία πολύ επιτυχημένη Instagrammer.




Με τους 4,6 εκατομμύρια followers της, μοιράζεται πολύ συχνά νέες φωτογραφίες και εκείνοι τις γεμίζουν με likes και σχόλια. Στηρίζουν πολύ το κορίτσι που έχει χαρακτηριστεί από αρκετό κόσμο ως «Barbie» λόγω της ομοιότητας των χαρακτηριστικών της με αυτών της διάσημης κούκλας.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις φωτογραφίες που ενθουσίασαν το Instagram.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved