Vanessa Hudgens: Ακόμη μια φορά ενθουσίασε τους fans της με αυτό που έκανε (photos)

Μας έχει συνηθίσει σε τέτοια, κάθε φορά όμως είναι και πιο λαμπερή.

Πριν ξεκινήσουμε με οτιδήποτε άλλο πρέπει να παραδεχτούμε πως μία από τις πιο εκθαμβωτικές γυναίκες του Hollywood είναι η Vanessa Hudgens. H ηθοποιός έχει κερδίσει την καρδιά των θαυμαστών της και εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο για το οποίο το κοινό την ακολουθεί έχει και μόνιμα ένα υπέροχο χαμόγελο που λατρεύουν.

Η 32χρονη ηθοποιός συχνά μοιράζεται φωτογραφίες και videos στα social media με τους followers της κάτι που αποδεικνύει και με το παραπάνω πως λατρεύει να τους δίνει τη δυνατότητα να ρίχνουν κλεφτές ματιές στην προσωπική της ζωή.

Η φωτογραφία που ανακάλυψαν οι θαυμαστές της και δημοσίευσαν στο fan account πάντως, είναι μία από τις πιο hot. Ενώ μας έχει συνηθίσει σε φωτογραφίες με μαγιό αποφάσισε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να φέρει τη μόδα των 90’s ξανά στο προφίλ της.

Οι θαυμαστές της με τα χιλιάδες σχόλια τόνισαν πόσο της πάει αυτό το look, με το denim jean και εκείνη δείχνει να νιώθει ο εαυτός της μέσα σε αυτό το outfit. Τι λες, θα πήγαινες έτσι παραλία, όπως η Vanessa;

Δες τη φωτογραφία στη gallery και πάρε ιδέες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved