Hailey Bieber: Παρέλαβε τα πρώτα της βραβεία και έτσι το γιόρτασε (+photos)

H χαρά της δεν περιγράφεται!

Ας ξεκινήσουμε με μια ερώτηση! Υπάρχει πιο όμορφη από τη Hailey Bieber; Η σύζυγος του αστέρα της pop είναι ένα από τα πιο γλυκά κορίτσια της showbiz και χωρίς καμιά αμφιβολία το κοινό τη λατρεύει και την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Το όμορφο μοντέλο μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την προσωπική της ζωή με τον αγαπημένο της Justin, αυτή τη φορά όμως δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά όχι με εκείνον αλλά με τα… βραβεία της.

Ναι, σωστά διάβασες, η Hailey βραβεύτηκε όχι με ένα αλλά με δύο βραβεία και μάλιστα δεν αφορούν τη σκηνική της παρουσία σε κάποια πασαρέλα αλλά την… εικόνα της στην πλατφόρμα του YouTube. Συγκεκριμένα, παρέλαβε δύο βραβεία για το κανάλι της στο YouTube το οποίο ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο συνδρομητές (από τους 100k subscribers που είχε στην αρχή) σε μόλις δύο μήνες.



Στη φωτογραφία θα τη δεις να κρατά δύο βραβεία λοιπόν, το Silver και το Gold Creator Awards. Με μία όμορφη λεζάντα ευχαρίστησε τους fans αλλά και όλους τους συντελεστές του καναλιού της. «Θέλω να πω πως σας ευχαριστώ τόσο πολύ που βλέπετε τα video στο κανάλι μου.»

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved