Πρωταγωνιστής του «Riverdale» έχει νέο κορίτσι και έχουμε αποδείξεις(pics+vid)

Η όμορφη ηθοποιός και ο πρωταγωνιστής του Riverdale είναι και επίσημα μαζί;

Δεν άργησαν να έρθουν τα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο σου ηθοποιό. Ο πρωταγωνιστής της άκρως επιτυχημένης σειράς «Riverdale» έχει νέο κορίτσι και η σχέση τους αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media.

Αξίζει βέβαια να σου πούμε πως, ο όμορφος ηθοποιός δεν έχει κάποια κοινή φωτογραφία με το κορίτσι στο προφίλ του στο Instagram κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει πως θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, το κορίτσι του όμως αποφάσισε να τον αιφνιδιάσει με ένα γλυκύτατο post.

Ο λόγος για τον Rob Raco και την Ruby Rose. Η Ruby δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία εκείνος την αγκαλιάζει και της δίνει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο. Εκείνη με το διάπλατο χαμόγελό της κοιτά την κάμερα και πράγματι είναι σαν να θέλει να μας πει πόσο ερωτευμένη είναι. Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση αυτή η φωτογραφία, δε νομίζεις;

Στη λεζάντα του post το κορίτσι έγραψε: «Πρωινός καφές με τον αγαπημένο μου. Σε λατρεύω». Ναι, είμαστε βέβαιες πως υπάρχει ένας ερωτισμός ανάμεσά τους και την ίδια γνώμη έχουν και οι θαυμαστές οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved