O Harry Styles είναι ένας άλλος! H νέα του εμφάνιση στα Brit Awards (photos+vid)

Μήπως παρατήρησες τη μεγάλη του αλλαγή;

Η βραδιά για τα BIT Awards ήταν όσο φανταχτερή θα φανταζόταν κανείς και πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο χωρίς τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες στη σκηνή, με τα βραβεία στα χέρια τους.

Πολλοί από τους διάσημους τραγουδιστές εντυπωσίασαν το κοινό και τους φανατικούς θαυμαστές, ένας από εκείνους όμως καθήλωσε τον κόσμο και δεν ήταν άλλος από τον Harry Styles ο οποίος μάλιστα κέρδισε το βραβείο «British Single» με το κομμάτι «Watermelon Sugar».

Ο μοναδικός Harry έχει προσφέρει απλόχερα τις μουσικές του σε ανθρώπους από κάθε γωνιά της γης και το χθεσινό του βραβείο ήταν πράγματι το καλύτερο δώρο για όλους μας.

Σαν σωστός καλλιτέχνης που τραβά το ενδιαφέρον κάθε fan και μη, αποφάσισε να κάνει μια ιστορική εμφάνιση και το έκανε με τεράστια επιτυχία. Αποφάσισε στην απονομή να φορέσει ένα χρωματιστό σακάκι, που μόνο σε εκείνον θα ταίριαζε, εκείνο όμως που όλοι παρατήρησαν-και λάτρεψαν- ήταν η αλλαγή στο χτένισμά του.

Ο Harry Styles, ενώ σε πολλά από τα πρόσφατα music video του εμφανίζεται με εκείνο το ανέμελο χτένισμα και τις μπούκλες… όλο χάρη, αποφάσισε να αφήσει πίσω του αυτό το κούρεμα και να σουλουπωθεί. Περιττό να σου πούμε πως οι fans ενθουσιάστηκαν τόσο με το νέο του look, όσο και με τον λόγο που έβγαλε.

Δες περισσότερα στο video και την gallery που ακολουθεί.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved