Ο γιος της Kourtney Kardashian παραδίδει μαθήματα στυλ-και surf- και είναι μόλις 6 ετών(pic+vid)

Έμοιασε στη μαμά και είναι ένας κούκλος.

Ο μικρός Reign Disick, γιος της Kourtney Kardashian έχει πια μεγαλώσει, και είναι ολοφάνερο πως οι διαδικτυακοί φίλοι της μαμάς λατρεύουν να τον βλέπουν στη ροή του Instagram. Ο μόλις 6 ετών Reign δείχνει να έχει κατακτήσει την αγάπη του κόσμου-και με το παραπάνω- και αυτό το καταλάβαμε από το πρόσφατο post της Kourtney.

Με μια σειρά φωτογραφιών η όμορφη influencer αποκάλυψε την κρυφή αγάπη του γιού της και δεν είναι άλλη από το surf. Έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και σε άλλα αθλήματα, όπως το καράτε, το surf όμως μοιάζει να είναι έως τώρα η αγαπημένη του ασχολία.

Εκτός από τα… μαθήματα στυλ που παραδίδει στους followers της μαμάς του, έκανε ξεκάθαρο πως πια είναι ένα μεγάλο αγόρι που μπορεί να δαμάσει εύκολα τα κύματα.

Φυσικά μέσα από τη σειρά φωτογραφιών που αναρτήθηκαν στο Instagram συνειδητοποιήσαμε πως ο μικρός Reign όντως μεγάλωσε και τον Δεκέμβριο θα γίνει επτά ετών. Οι φωτογραφίες του εν τω μεταξύ να σου πούμε πως ξεπέρασαν τις 800 χιλιάδες likes όσο για τα σχόλια, όλοι οι ακόλουθοι ενθάρρυναν τον μικρό Reign να βουτήξει στο νερό.



Δες τις φωτογραφίες στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved