Είναι αυτός ο σωσίας του Shawn Mendes; (photos)

Είμαστε βέβαιες πως θα τον αγαπήσεις.

Πολλά είναι τα νέα ταλέντα τα οποία εμφανίζονται στη μουσική βιομηχανία το τελευταίο διάστημα και μέσα σε αυτούς βρίσκεται και ο 22χρονος σωσίας του Shawn Mendeds. Όχι μόνο μοιάζουν εμφανισιακά αλλά θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως ακόμη και οι φωνές τους έχουν πολλά κοινά.

Ο λόγος για τον Conan Gray, το νεαρό αγόρι που μόλις κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι με τίτλο «Astronomy». Βέβαια πρέπει να σου πούμε πως ο Conan από μικρός ξεκίνησε να γράφει κομμάτια και να τα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media.



Γνωστοί καλλιτέχνες όπως η μοναδική Taylor Swift αλλά και ο Elton John του έχουν δώσει τα συγχαρητήρια τους και όχι άδικα. Την περασμένη χρονιά ένα τραγούδι που εκτοξεύθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων ήταν το «Heather» από το χρυσό album του «Kid Krow».

Και ενώ οι θαυμαστές του ολοένα και αυξάνονται, εκείνο που κάνει τρομερή εντύπωση στους διαδικτυακούς του φίλους είναι η ομοιότητά του με τον Shawn Mendes. Στο νέο music video του «Astonomy» θα διαπιστώσεις και εσύ η ίδια τα κοινά χαρακτηριστικά τους και ναι, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες φωτογραφίες του Conan στις οποίες πραγματικά θα πιστεύεις πως βλέπεις τον Shawn.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved