Λάουρα Νάργες: Πόζαρε με τη μαμά της και το Instagram ενθουσιάστηκε (photos)

Σε αυτή τη φωτογραφία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Είναι πολλά τα posts της όμορφης Λάουρας στο Instagram και πρέπει όλες να παραδεχτούμε πως το όμορφο κορίτσι μας ξέρει να ενθουσιάζει με κάθε της δημοσίευση τους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους.

Αυτή τη φορά, το post που έκανε ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι followers της έδειξαν αμέσως τον ενθουσιασμό τους με τα χιλιάδες likes.

Η φωτογραφία δεν ήταν από κάποια παραλία, ούτε ήταν μόνη της. Ήταν αγκαλιά με την αγαπημένη της μαμά και πρέπει να σου πούμε πως, μαμά και κόρη είναι πραγματικά πανέμορφες.

Αφορμή αυτής της φωτογραφίας φυσικά στάθηκε η ημέρα της μητέρας και με ένα όμορφο υπέροχο μήνυμα της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο. Φυσικά σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως συγκέντρωσε σχεδόν 20 χιλιάδες likes και τα σχόλια των θαυμαστών ήταν άκρως συγκινητικά.

Μεταξύ άλλων στη λεζάντα της έγραψε: «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά του κόσμου, που πάλευε τις νύχτες να κοιμηθώ μωρό και ηρεμούσα μόνο όταν άκουγα τον χτύπο της καρδιάς της στην αγκαλιά της, που με κυνηγούσε στις παιδικές χαρές με την κουτάλα μη τυχόν και πεινάσω, που με μεγάλωσε με τόση αγάπη τρομερή και αξίες και με έκανε αυτή που είμαι σήμερα! Σ´αγαπώ μαμάκα και σε ευχαριστώ για όλα! Στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά σε σένα στη Γερμανία!»

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved