Kendall Jenner: «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω»- Η τρομερή αποκάλυψη για τις κρίσεις άγχους

Η εξομολόγησή της θα σε σοκάρει.

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι αστέρες του Hollywood που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα ψυχολογικά ζητήματα που κατά καιρούς έχουν αντιμετωπίσει. Πλέον, το θέμα που θεωρούνταν ταμπού, έχει πάρει άλλες διαστάσεις και όλο και περισσότεροι μιλούν για αυτά. Μερικοί από τους καλλιτέχνες που έχουν μιλήσει για αυτά είναι η Demi Lovato, η Billie Eilish, ο Justin Bieber και αυτή τη στιγμή ακούσαμε μια συγκινητική εξομολόγηση της Kendall Jenner.

Το 25χρονο μοντέλο μίλησε ανοιχτά για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν και όλοι μας μείναμε άφωνοι αφού, όχι μόνο δεν είχαμε καταλάβει κάτι αλλά δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση πως υπέφερε από κρίσεις άγχους και κρίσεις πανικού.

Αφορμή της αποκάλυψης αυτής στάθηκε η συνέντευξή της στη νέα σειρά της Βρετανικής Vogue. Με τίτλο «Open-Minded: Unpacking Anxiety» το πρώτο επεισόδιο της σειράς έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει αλλά και να απομυθοποιήσει αυτό που ονομάζεται άγχος και κατά συνέπεια τις επιπτώσεις του.

«Πλέον ξέρω πως όσα ένιωθα ήταν τα συμπτώματα του άγχους αλλά ήταν αρκετά τρομακτικό. Θυμάμαι, όντως μικρή, να μην μπορώ να αναπνεύσω. Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα πως πρέπει να πάω στο νοσοκομείο. Νόμιζα πως η καρδιά μου θα σπάσει και χρειαζόμουν βοήθεια.»

Το όμορφο μοντέλο μίλησε χωρίς καμία ντροπή και αποκάλυψε πως οι κρίσεις πανικού που βίωσε ήταν αρκετά τρομακτικές παρόλα αυτά δε θεωρεί τον εαυτό της άτυχο. Εκείνο δε, που κρατάμε από όσα είπε είναι το εξής: «Στο τέλος της ημέρας είμαι άνθρωπος. Είναι σημαντικό να δουλεύουμε τα ψυχικά ζητήματα που μας απασχολούν, ιδιαίτερα το άγχος. Πολλοί πιστεύουν πως είναι μόνοι σε αυτό όμως δεν ισχύει.»

Δες περισσότερα στο παρακάτω video:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved