Πολύ θέλουμε το attitude της Kendall όταν πηγαίνουμε στη θάλασσα

Οι φωτογραφίες με κίτρινο μαγιό έχουν τη δική τους προσωπικότητα.

Το καλοκαίρι έρχεται. Όσο και να προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τον ενθουσιασμό μας μέχρι να κάνουμε το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα, η πραγματικότητα είναι ότι με τις θερμοκρασίες που επικρατούν είναι δύσκολο να φύγεις από αυτό το mood. Μετά από μία τόσο δύσκολη χρονιά, θέλουμε να απολαύσουμε την ξεγνοιασιά που προσφέρει η παραλία μαζί με ένα μαγιό για συντροφιά.

Οι αγαπημένες μας celebrities, πάντως, τα έχουν καταφέρει περίφημα. Εννοείται πως έχουν ξεκινήσει τα μπάνια τους και στην παρούσα φάση μένουμε να ζηλεύουμε τόσο τη διαδικασία όσο και τα υπέροχα outfits με μαγιό που δημιουργούν.

Η Kendall Jenner, για παράδειγμα, εκτιμάει πολύ το summer mood. Έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές με bikini και έχουμε θαυμάσει τις επιλογές της. Όπως έκανε πρόσφατα φορώντας ένα printed μαγιό με αλυσίδα γύρω από την κοιλιά και καπέλο cowboy στο κεφάλι.

https://www.instagram.com/p/COgSo5mBmR5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το ότι η Kendall έχει ένα πολύ γυμνασμένο και αθλητικό σώμα το γνωρίζαμε. Όμως, είναι κάτι τέτοιες φορές που την κάνουν να ξεχωρίζει και να δημιουργεί στον κόσμο την ανάγκη να αντιγράψει τις συνήθειές της.

Στην παρακάτω gallery θα δεις περισσότερες φωτογραφίες του μοντέλου με μαγιό.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved