Billie Eilish: 10 φωτογραφίες της που ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια likes

Η αγαπημένη τραγουδίστρια λατρεύεται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη.

Πόσες celebrities έχεις στο ημερήσιο πρόγραμμά σου; Πόσους λογαριασμούς επισκέπτεσαι στο Instagram για να δεις τα νεότερα από τα αγαπημένα σου διάσημα κορίτσια και να πάρεις έμπνευση από τις εμφανίσεις τους; Ο μέσος άνθρωπος σήμερα θα κάνει αρκετά σκρολαρίσματα μέσα στη μέρα. Το feed θα γεμίσει από νέες φωτογραφίες ξανά και ξανά και αυτό είναι το ωραίο.

Η Billie Eilish εδώ και πολλά χρόνια είναι η σταρ που όλοι λατρεύουν. Είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια που γνώρισε μεγάλη δημοφιλία το 2015 με το τραγούδι «Ocean Eyes» που γράφτηκε από τον αδερφό της, Finneas O’Connell.




Η Eilish έχει κερδίσει πολλές τιμές και βραβεία στα μόλις 19 χρόνια της ηλικίας της, συμπεριλαμβανομένων και 7 Βραβείων Grammy, 2 American Music Awards, 2 Guinness World Records, 3 MTV Video Music Awards και ένα Brit Award.

Ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει πάνω από 83 εκατομμύρια followers, οι οποίοι και γεμίζουν τις αναρτήσεις της με likes και σχόλια. Κάποιες, όμως, ξεχωρίζουν λίγο περισσότερο από τις υπόλοιπες. Και τι εννοούμε; Ότι κάποιες έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα 10 εκατομμύρια likes.

Δες στην παρακάτω gallery 10 από αυτές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved