Θυμάσαι πώς ήταν η Jennifer Lawrence το 2008; Πραγματικά πανέμορφη

Η ηθοποιός ήταν και είναι μία από τις πιο ωραίες ηθοποιούς του Hollywood.

Θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά το Hunger Games. Όταν είχε κυκλοφορήσει η ταινία το 2012, είχε γίνει χαμός στους κινηματογράφους. Όλοι μιλούσαν για αυτό το επικό στόρι και τους μαχητές που τοποθετούνταν στην αρένα και πάλευαν μέχρι θανάτου και μέχρι να μείνει ένας ζωντανός. Highlight της παραγωγής, φυσικά η Jennifer Lawrence.

Για εμένα αυτή ήταν η πρώτη ταινία με την ηθοποιό που είδα. Μετά, άρχισαν να ψάχνω πού αλλού έχει παίξει και ό,τι βρέθηκε στη λίστα των αποτελεσμάτων μου, το προσέθεσα στο πρόγραμμα. Γιατί μπορούσα εξαρχής να καταλάβω ότι ήταν μία ηθοποιός με έμφυτο ταλέντο. Απλά πράγματα.

Η συνέχεια της πορείας της είχε, ανάμεσα στα άλλα, 4 υποψηφιότητες για βραβεία Όσκαρ, μία εκ των οποίων νικητήρια στην κατηγορία του Α’ Γυναικείου Ρόλου για τον Οδηγό Αισιοδοξίας.




Σε κάθε περίπτωση, η Lawrence έχει ένα μεγάλο κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της βήμα. Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι καθηλωτικές και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η σταρ είναι και μία πανέμορφη γυναίκα. Θυμάσαι, όμως, πώς ήταν το 2008 στα πρώτα της βήματα;

Οι φωτογραφίες μάλλον θα σε καταπλήξουν γιατί το θέαμα «μιλάει» από μόνο του.

Δες στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved