Οι νέες φωτογραφίες της Hailey με μαγιό ξεπέρασαν τα 2,3 εκ. likes

Το εντυπωσιακό μοντέλο βρήκε τον τρόπο να εντυπωσιάσει με τις λήψεις του.

Η θερμοκρασία έχει ανέβει επικίνδυνα αυτές τις μέρες. Το έχουμε νιώσει όλοι στο πετσί μας σε σημείο που κάποιες φορές δεν αντέχουμε. Ανοίξαμε τον κλιματισμό και στεκόμαστε να απολαμβάνουμε τη δροσιά του σπιτιού πριν βγούμε έξω και η αποπνικτική ενίοτε ατμόσφαιρα μας στερεί κάθε υποψία ανάσας.

Όταν έρχεται αυτή η περίοδος, αναμενόμενα αρχίζουμε να ταξιδεύουμε σε θάλασσες και παραλίες. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Σκεφτόμαστε τα μαγιό που θα φορέσουμε και τα σχέδια που θα μας πηγαίνουν καλύτερα ώστε να μας ανεβάζουν και την αυτοπεποίθηση.

Η Hailey Bieber είναι ένα κορίτσι που λατρεύει τα μαγιό. Λόγω δουλειάς, άλλωστε, αυτά αποτελούν και ένα πολύ βασικό μέρος της γκαρνταρόμπας της, όμως φαίνεται ότι τα επιλέγει τακτικά και στην προσωπική της ζωή.




Το διάσημο μοντέλο, λοιπόν, πριν από μερικές ημέρες έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ποζάρει με ένα υπέροχο ροζ μαγιό και αλυσίδες πάνω στο σώμα. Το πόσο εκθαμβωτική είναι η φωτογραφία αντιλήφθηκε γρήγορα το κοινό της, το οποίο και τη γέμισε με σχόλια και πάνω από 2,3 εκατομμύρια likes.

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις τις δύο πολύ καλοκαιρινές και λαμπερές φωτογραφίες της Hailey.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved