Kylie Jenner: Εσύ ξέρεις τι τρώει καθημερινά και έχει τέτοιο σώμα;

Έχεις σκεφτεί πώς διατηρεί αυτό το κορμί; Τώρα θα μάθεις.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι διάσημες όμορφες influencers έχουν αποκαλύψει στους διαδικτυακούς τους φίλους την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, γυμναστικής, ακόμη και διατροφής τους. Είναι αλήθεια πως μετά από τις αποκαλύψεις τους εξηγούνται πολλά, όπως για παράδειγμα πώς παραμένουν τόσο όμορφες και γοητευτικές και ναι, έχουμε «κλέψει» και υιοθετήσει πολλές από τις συμβουλές τους.

Η Kylie Jenner είναι μια από εκείνες που λατρεύουμε να παρακολουθούμε στα social media και πραγματικά το σώμα της μοιάζει αψεγάδιαστο. Είναι γεγονός πως βάζει φίλτρα στις φωτογραφίες της και ξέρει να δουλεύει το photoshop στα δάχτυλα ωστόσο προσπαθεί να διατηρεί το σώμα της και με ένα σταθερό πρόγραμμα διατροφής.

Αλήθεια εσύ ξέρεις τι τρώει σε καθημερινή βάση; Όπως έχει αποκαλύψει υπάρχουν ορισμένες τροφές που τη βοηθούν να παραμένει σε φόρμα τι τρώει όμως όταν πεινάει αλλά και ποιες είναι οι… διατροφικές τις ατασθαλίες.

Της αρέσει το κοτόπουλο, το Μεξικάνικο αλλά και οι σαλάτες! Το πρωί πίνει το τσάι της ή τον καφέ της και εκείνο που διευκρινίζει είναι πως τα λαχανικά είναι διαρκώς στο menu της. Όσο για το αγαπημένο της cheat meal; Sushi, πατατάκια και… cheeseburger.

Δες το παρακάτω video και μάθε τα μυστικά της.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved