Δεν έχει ξαναγίνει! Σε 6 μόνο λεπτά το post της Billie Eilish ξεπέρασε το 1 εκ. likes

Τέτοιες φωτογραφίες δεν έχεις ξαναδεί.

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο τα εκατομμύρια likes σε φωτογραφίες και videos της όμορφης Billie Eilish. Οι δημοσιεύσεις της στα social media αμέσως αποθεώνονται από τους φανατικούς θαυμαστές της, οι πρόσφατες όμως φωτογραφίες της έχουν πραγματικά γίνει viral.

Πρώτη φορά στα χρονικά φωτογραφίες στο Instagram ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο likes σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο πρέπει να ξέρεις πως δεν είναι μόνο αυτό το πρωτοφανές φαινόμενο. Οι φωτογραφίες οι οποίες δημοσιεύθηκαν αναδεικνύουν το υπέροχο σώμα της νεαρής καλλιτέχνιδας και με το παραπάνω.

Η Billie σπάνια έχει δείξει το σώμα της στους διαδικτυακούς της φίλους, άλλωστε είναι γνωστό πως θέλει να ακούγεται το όνομά της για τα μουσικά της επιτεύγματα και όχι για τις sexy πόζες της.

Τώρα, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με την ίδια να φορά sexy εσώρουχα αλλά και μια καμπαρντίνα και αυτό για χάρη του εξώφυλλου της Βρετανικής VOGUE. Καταλαβαίνεις πως οι θαυμαστές στο αντίκρισμα των post αυτών έδειξαν αμέσως τον ενθουσιασμό τους και ναι, μέσα σε μόνο έξι λεπτά «έριξαν» το Instagram.



Δες τις φωτογραφίες στη gallery και θα καταλάβεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved