Kylie Jenner: Οι νέες φωτογραφίες της Stormi με τον Travis Scott για τα γενέθλια του ράπερ

Η Kylie Jenner γιορτάζει τα 29α γενέθλια του Travis Scott!

Η Kylie Jenner γιόρτασε τα γενέθλια του πρώην της μοιράζοντας κάποιες αξιολάτρευτες φωτογραφίες του με την κόρη του Stormi Webster.

Ο Travis γιόρτασε τα 29α του γενέθλια στις 30 Απριλίου, και η Kylie εξέφρασε δημοσίως την αγάπη της για τον ράπερ. «Χρόνια πολλά @travisscott !!! Ο μπαμπάκας της Stormi!» έγραψε η Kylie σε μια γλυκιά φωτογραφία του Travis που αγκαλιάζει την Stormi. Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία τους να ποζάρουν μαζί σε ένα δρομάκι, στην οποία ο Travis φοράει μάσκα προσώπου και η Stormi δίνει στον πατέρα της ένα φιλί στο μάγουλο.

Η Kylie και ο Travis καλωσόρισαν την τώρα τρίχρονη κόρη τους την 1η Φεβρουαρίου 2018. Το πρώην ζευγάρι γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλιά στα νησιά Turks and Caicos.

Φυσικά, η Kylie δεν ήταν η μόνη που ευχήθηκε στον Travis Scott χρόνια πολλά.

«Χρόνια πολλά Trav !!!!!!» έγραψε η Kim Kardashian σε μια φωτογραφία του Travis και της Stormi στα Instagram Stories. Η Khloe Kardashian δημοσίευσε μια αστεία, και λίγο θολή φωτογραφία της μαζί με τον Travis στο Instagram. «Χρόνια πολλά @travisscott !!!!! Θυμάμαι ότι έβγαλα αυτήν τη φωτογραφία και είπα ότι θα την αποθηκεύσω για να την δημοσιεύσω στα γενέθλιά σου. Λοιπόν εδώ είμαστε .... Εντωμεταξύ μην μιλήσει κανείς για τα μαλλιά μου. Έπεσα στην πισίνα ακριβώς πριν από αυτήν τη φωτογραφία» έγραψε η Khloe στην λεζάντα της φωτογραφίας.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved