Zac Efron: Φίλος του ηθοποιού απέρριψε της φήμες πως έκανε πλαστική επέμβαση

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Kyle Sandilands, ο Zac Efron δεν έκανε πλαστική επέμβαση!

Πριν από περίπου μια εβδομάδα, ο Zac εμφανίστηκε στο Earth Day! The Musical και η νέα του εικόνα δεν άρεσε καθόλου στους θαυμαστές του! Αυτοί θεώρησαν ότι κατέστρεψε το «τέλειο πρόσωπό του»!

Τώρα, ο Αυστραλός φίλος του, Kyle Sandilands έβαλε τα πράγματα στην θέση τους! Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στο «The Kyle & Jackie O Show» για την εμφάνιση του Zac, λέγοντας ότι «φυσικά» δεν έχει κάνει καμία επέμβαση. «Θα το ήξερα αν είχε υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα ο Kyle.

Σύμφωνα με τον φίλο του, δεν υπάρχει χώρος για βελτίωση όσον αφορά την καλή εμφάνιση του Zac Efron. «Είναι σαν να παίρνεις έναν Πικάσο και να επεμβαίνεις. Γιατί να τον ενοχλήσεις;», συνέχισε ο φίλος του συγκρίνοντας την εμφάνιση του ηθοποιού με ένα έργο τέχνης ανεκτίμητης αξίας.




Άλλοι θαυμαστές του υπέθεσαν ότι μπορεί να φαίνεται διαφορετικός σε σύγκριση με τις μέρες του στο High School Musical, επειδή έχουν συμβεί πολλά τα τελευταία 15 χρόνια. Όπως παρατήρησαν κάποιοι, ο Zac έσπασε ακόμη και το σαγόνι του το 2013, το οποίο θα μπορούσε να έχει συμβάλει σε τυχόν αλλαγές στη δομή των οστών του. Εκείνη την εποχή, γλίστρησε σε μια λακκούβα με νερό έξω από το σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Μιλώντας για αλλαγές, η μεγαλύτερη στη ζωή του Zac φαίνεται να είναι ο χωρισμός του με την Αυστραλή φίλη του, Vanessa Valladares, μετά από λιγότερο από ένα χρόνο μαζί. Πριν από δύο εβδομάδες, ο Kyle ανακοίνωσε και αυτά τα νέα, λέγοντας, «Μπορώ επίσης να το επιβεβαιώσω μετά από συνομιλία μου μαζί του χθες».

Ο ηθοποιός, 35 χρονών, έχει εγκατασταθεί στην Αυστραλία, αφού έχει βγάλει το σπίτι του στο Λος Άντζελες προς πώληση για 5,5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το New York Post.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved