Billie Eilish: Η δημόσια εξομολόγηση που συγκίνησε τους followers

Το νέο της μουσικό album έφερε και μια αναπάντεχη εξομολόγηση που όλοι οι fans λάτρεψαν.

Μετά από την ανακοίνωση της όμορφης και υπερταλαντούχας καλλιτέχνιδας Billie Eilish για το νέο της μουσικό εγχείρημα, οι fans έχουν ενθουσιαστεί αλλά έχουν και κάτι να περιμένουν με ανυπομονησία.

Το νέο της album με τίτλο «Happier Than Ever» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου και μάλιστα ήδη έχουμε ακούσει κάποια μουσικά δείγματα από τη Billie. Στο album θα εμπεριέχονται 16 ολοκαίνουργια κομμάτια και ήδη σου έχουμε αποκαλύψει το track list, ωστόσο μόλις ακούσαμε ένα από αυτά και μάλιστα πρόκειται για το αγαπημένο κομμάτι της νεαρής star.

Μέσα από μια δημοσίευσή της στο Instagram η Billie αποκάλυψε πως το κομμάτι με τίτλο «Your Power» είναι διαθέσιμο με το music video του. Εκείνο που οι fans παρατήρησαν-και εκτίμησαν και με το παραπάνω- ήταν η εξομολόγησή της.

Στο promo video που δημοσίευσε στα social media έγραψε: «Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια που έχω γράψει ποτέ. Νιώθω τόσο ευάλωτη που το κυκλοφορώ γιατί το κρατούσα τόσο κοντά στην καρδιά μου. Πρόκειται για ένα κομμάτι που περιγράφει διάφορες καταστάσεις τις οποίες είτε έχω ζήσει, είτε μου τις έχουν αφηγηθεί. Εύχομαι αυτό το κομμάτι να φέρει την αλλαγή.»

Κι όμως, καταλαβαίνεις μετά από αυτό πως η Billie είναι αρκετά ευαίσθητη και ναι, αυτό είναι ένα τραγούδι που την έχει στιγματίσει, παρόλα αυτά εμείς οφείλουμε να πούμε πως είναι εξαιρετικό και το έχουμε ήδη λατρέψει.

Άκουσέ το παρακάτω:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved