7 πράγματα που δεν ήξερες για το παρελθόν της Ariana Grande

Είναι ίσως η αγαπημένη σου τραγουδίστρια, ξέρεις, όμως, όλα τα facts για τη ζωή της;

Είναι πολλά χρόνια τώρα που η Ariana Grande έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια. Η ενσωμάτωσή της στο δυναμικό του Nickelodeon και στις σειρές Victorious (2010-2013) και Sam & Cat (2013-2014) της έδωσαν το βήμα που χρειαζόταν για να τραβήξει τα βλέμματα και να γίνει μία από τις πιο εικονικές τραγουδίστριες της ποπ μουσικής σήμερα.

Όπως συμβαίνει με όλους τους celebrities, βέβαια, τα προσωπικά της ήρθαν σε πρώτο πλάνο. Οι σχέσεις της έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα. Στα μόλις 27 της χρόνια έχει υπάρξει αρραβωνιασμένη με τον Pete Davidson, μία σχέση που ξεκίνησε με πολλές προοπτικές και έληξε άδοξα μερικούς μήνες μετά.




Σήμερα, η Ari είναι αρραβωνιασμένη με τον Dalton Gomez και πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τον γάμο τους να είναι προγραμματισμένος μέσα στους επόμενους μήνες.

Όσο για το καθαρά επαγγελματικό κομμάτι της ζωής της, ας πούμε ότι ό,τι κάνει η σταρ διακρίνεται από τεράστια επιτυχία. Κάθε τραγούδι της βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού και οι συνεργασίες της είναι τα γεγονότα που κανένας φαν δε θέλει να χάσει.

Επειδή ξέρουμε πόσο αγαπάς την Ariana, στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε 7 facts που μάλλον δεν ήξερες για το παρελθόν της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved