Ο Justin Bieber μοιράστηκε ένα πολύ inspirational quote για τις σχέσεις

Μίλησε για το τι συμβαίνει ότι κάποιος μειώνει τον διπλανό του.

Ο Justin Bieber είναι ένα παιδί που έχει τη δύναμη να επηρεάζει το κοινό. Εδώ και πολλά χρόνια, το φαν κλαμπ του τον ακολουθεί πιστά και βρίσκεται συντονισμένο για κάθε νέο που προκύπτει στη ζωή του. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει το παραμικρό και να μη σχολιαστεί. Όπως ένα τατουάζ ή μία αλλαγή στα μαλλιά του.

Αν σκεφτείς ότι ο λογαριασμός του στο Instagram μετράει αυτήν τη στιγμή 171 εκατομμύρια followers, είναι λογικό που δημιουργεί τάσεις και επηρεάζει το ευρύ κοινό. Είναι, δε, και πολύ ενεργός, οπότε ο λογαριασμός του ανανεώνεται πολύ συχνά.




Πρόσφατα, ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο story. Μία πρόταση που θα μπορούσε να είναι σπόντα για κάτι, το οποίο δε γνωρίζουμε και που αν μη τι άλλο το κατατάσσουμε στην κατηγορία του βαθυστόχαστου.

«Οι ανασφάλειές μας είναι που μας κάνουν να νιώθουμε ότι πρέπει να μειώνουμε τους άλλους για να νιώθουμε καλύτερα», έγραψε ο σταρ και η αλήθεια είναι ότι μας έφερε στο μυαλό αρκετά παραδείγματα από τη ζωή μας. Τι να εννοεί, όμως; Να απευθύνεται σε συγκεκριμένο περιστατικό ή και άνθρωπο; Ή πρόκειται για ένα απόφθεγμα του ίδιου για ένα θέμα που τον προβλημάτισε;

Λογικά θα το δούμε στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved