Ο Justin Bieber έκανε τα μαλλιά του ράστα - Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα

Δες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο τραγουδιστής στο προφίλ του.

Όσον αφορά στονJustin Bieber, τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Είναι ένας από τους πιο διάσημους celebrities του πλανήτη εδώ και πολλά χρόνια και κάθε τι που κάνει στη ζωή του γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης στα social media. Γιατί πολύ απλά είναι το talk of the town και το ξέρει.

Ο τραγουδιστής, λοιπόν, από τότε που παντρεύτηκε με τη Hailey, έχει αλλάξει πολύ. Δείχνει να έχει γίνει οικογενειάρχης, προωθεί τη σχέση του με τον Θεό και τη σημασία του να είσαι και του να θέλεις να είσαι καλός άνθρωπος και γενικά προσπαθεί να στρέψει και το κοινό του προς αυτήν την κατεύθυνση.




Ως προς την εμφάνισή του, ωστόσο, του αρέσει να πειραματίζεται. Αυτό λογικά αφορά και σε κάποια δική του ανάγκη για ανανέωση αλλά λειτουργεί και ικανοποιητικά για το κοινό του. Το τελευταίο διάστημα, για παράδειγμα, ο τραγουδιστής έχει κάνει τα μαλλιά του ράστα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι κάτι που περιμέναμε, αλλά, ναι, έγινε.

Οι απόψεις για το συγκεκριμένο γεγονός διίστανται. Σε κάποιους άρεσε η αλλαγή στα μαλλιά του τραγουδιστή, σε κάποιους άλλους πάλι όχι. Όπως και να έχει το θέμα, η διαφορά είναι μεγάλη.

Δες τις τελευταίες φωτογραφίες του στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved