Όλες μας θέλουμε τη θετική διάθεση της Λάουρα Νάργες πριν τη γυμναστική

Πολλές φορές βαριόμαστε πριν αρχίσουμε κάποιο πρόγραμμα. Ίσως πρέπει να παραδειγματιστούμε.

Ψέματα δεν μπορούμε να πούμε. Η ψυχολογία μας όταν σκεφτόμαστε ότι πρέπει να κάνουμε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, ενώ ξέρουμε φυσικά ότι πρέπει να γίνει, νιώθουμε ότι δυσκολευόμαστε. Βέβαια, είναι μέχρι να αρχίσουμε και μέχρι να κάνουμε την πρώτη άσκηση, οπότε μετά γίνονται μηχανικά κάποια πράγματα.

Οι διάσημοι, τα τελευταία χρόνια, επενδύουν στη γυμναστική όλο και περισσότερο. Την έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους, ακόμα και σε αυτή μέσα στο lockdown, και μοιράζονται με το κοινό τους όλη αυτήν τη διαδικασία.

Η Λάουρα Νάργες, συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες κάνει διαδικτυακά προπονήσεις με τον δάσκαλό της και το σώμα της έχει σμιλευτεί και γυμναστεί περισσότερο από ποτέ. Μάλιστα, όλη αυτή η διαδικασία δίνει δύναμη και σε εμάς που έχουμε κουραστεί τόσο καιρό μέσα στο σπίτι και μας βάζει να ψάχνουμε βιντεάκια από το YouTube που θα μας δώσουν τα αποτελέσματα που ζητάμε.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα, όμως, έχει κάτι άλλο πολύ σημαντικό: πολύ καλή διάθεση. Για την ακρίβεια, αυτή η αισιοδοξία είναι που πρέπει να μας χαρακτηρίζει ώστε να είμαστε όσο πιο αποτελεσματικές γίνεται στον αγώνα μας.

Δες τη στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved