Ελένη Φουρέιρα: 10 φωτογραφίες της που μας βάζουν σε mood καλοκαιριού

Η αγαπημένη μας εποχή πλησιάζει και η τραγουδίστρια μας ταξιδεύει στην αντίστοιχη διάθεση.

Αγαπάμε την Ελένη Φουρέιρα. Σίγουρα ο αρχικός λόγος αφορά στο κομμάτι του αδιαμφισβήτητου ταλέντου της. Ξέρουμε ότι, όταν η Ελένη ανέβει πάνω στο stage, δεν υπάρχει περίπτωση να στρέψεις το βλέμμα σου σε άλλη κατεύθυνση. Η Ελένη μονοπωλεί το ενδιαφέρον και σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο καλή σε αυτό που κάνει, κοντράροντας μέχρι και διεθνή ονόματα του χώρου.

Με τη συμμετοχή της στη Eurovision, δε, τα πράγματα εκτοξεύτηκαν. Άνθρωποι από όλον τον πλανήτη παρακολούθησαν το performance της στη σκηνή του μεγάλου γεγονότος και δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους τόσο για το τραγούδι όσο και για την ίδια την Ελένη.




Ο λογαριασμός της στο Instagram πλέον μετράει πάνω από 1 εκατομμύριο followers, οι οποίοι και συντονίζονται για κάθε νέα ανάρτηση της τραγουδίστριας. Εκεί είναι που η ίδια ανεβάζει λήψεις από τα επαγγελματικά της εγχειρήματα, από τις δημόσιες εμφανίσεις της, από βόλτες της και γενικά από ό,τι άλλο προκύπτει.

Μέσα σε αυτόν τον λογαριασμό είναι που ανατρέξαμε για να βρούμε μερικές αναρτήσεις της Φουρέιρα που μας βάζουν κατευθείαν σε καλοκαιρινό mood. Γιατί φυσικά σε τέτοιο είναι που θέλουμε να βρισκόμαστε τώρα.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις εν λόγω φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved