Pete Davidson - Phoebe Dynevor: Ξέρουμε πώς ξεκίνησε η σχέση τους - Awkward

Φίλος του ηθοποιού έκανε κάποιες δηλώσεις που δεν τις λες και ιδιαίτερα καθημερινές.

Το τελευταίο διάστημα ξέρουμε ότι ο πρώην της Ariana Grande, Pete Davidson, είναι σε σχέση με την πρωταγωνίστρια της σειράς Bridgerton, Phoebe Dynevor. Ο ίδιος έχει απασχολήσει πολύ τα Μέσα με τα προσωπικά του, αφού και τότε που ήταν ακόμη με την Ari τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Μέσα σε λίγους μήνες σχέσης, αποφάσισαν να παντρευτούν και, πριν προλάβουμε να εμπεδώσουμε τα νέα, μάθαμε για τον χωρισμό τους.

Στην παρούσα φάση, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο κωμικός έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Εκείνη είναι αρραβωνιασμένη με τον Dalton Gomez και εκείνος δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την Dynevor.




Πολύ πιθανό, λοιπόν, να έχεις αναρωτηθεί πώς προέκυψε όλο αυτό το συναίσθημα και πώς μπορεί να ξεκίνησε το μεταξύ τους ειδύλλιο. Η απάντηση μάλλον θα σε ξαφνιάσει, αφού φίλος του ηθοποιού έκανε μία εντελώς απρόσμενη δήλωση. Από την άλλη, βέβαια, οι δηλώσεις σχετικά με τον ηθοποιό συνηθίζουν να είναι πιο εναλλακτικές, οπότε από αυτήν την άποψη δε μας φαίνεται και περίεργο.

«Ο Pete απλά λάτρεψε το Bridgerton και ενθουσιάστηκε με την Phoebe. Ήταν εντελώς ο τύπος του, φρέσκα, νεανική, μία ομορφιά που έβγαζε αθωότητα»

«Όλοι του κάναμε πλάκα για τις ‘άτακτες’ σκηνές και προφανώς ομολόγησε ότι τις βρήκε hot. Είδε γρήγορα όλη τη σειρά και ένιωσε ότι ήταν η μοίρα του να τη γνωρίσει»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved