Patty: Πώς ήταν και πώς έγιναν οι πρωταγωνιστές της σειράς;

Αν έβλεπες τη διάσημη σειρά, θα εντυπωσιαστείς με το πώς είναι οι ηθοποιοί σήμερα.

Το 2007 προβλήθηκε στην τηλεόραση μία σειρά που έμελλε να κάνει κάθε έφηβο παιδί να προσηλωθεί μπροστά στην τηλεόραση. Μία παραγωγή από αυτές που για κάποιον λόγο σε κάνουν να κολλήσεις. Με τις ίντριγκες; Με τους τσακωμούς; Με τους έρωτές τους; Όλα αυτά συνέθεταν ένα πακέτο που συντόνιζε τους θεατές μπροστά στην οθόνη τους.

Η Πάτι ήταν ένα γλυκό και πολύ συμπαθητικό κορίτσι που πολλές φορές βρισκόταν στο έλεος της Αντονέλας, του «mean girl» του σχολείου που είχε συσπειρώσει γύρω του μία ομάδα κοριτσιών που αποτελούσαν τον φόβο και τον τρόμο του σχολείου.




Οι ηθοποιοί που ανέλαβαν τους διάσημους ρόλους ήταν τότε μικρά παιδιά και μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολύ. Μερικά ονόματα δύσκολα τα αναγνωρίζεις σε πρόσφατες φωτογραφίες τους ενώ άλλα έχουν καταφέρει με κάποιον τρόπο να είναι το ίδιο γλυκά και εντυπωσιακά, όπως στην τηλενουβέλα αργεντίνικης παραγωγής.

Το σίγουρο είναι ότι τα 265 επεισόδια που προβλήθηκαν παρακολουθήθηκαν από πολύ κόσμο σε όλον τον πλανήτη, με τα παιδιά να προσπαθούν να αντιγράψουν τους σταρ της σειράς.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved