Sophie Turner: Το story που δείχνει ότι ο Joe είναι το τέλειο boyfriend

Έχουμε δει πολλά ζευγάρια, όμως αυτοί οι δύο μάλλον είναι οι αγαπημένοι μας.

Από τα ζευγάρια της showbiz, σίγουρα έχουμε μερικά ονόματα που ξεχωρίζουν. Όταν δύο αγαπημένοι διάσημοι γίνονται ζευγάρι, αναμενόμενα τα κοινά του ενώνονται και δημιουργούν ένα τεράστιο fan base που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή συντονισμένο για ό,τι νεότερο προκύψει σχετικά με τους αγαπημένους τους.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Sophie Turner με τον Joe Jonas. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής ταίριαξαν από τον πρώτο καιρό που γνωρίστηκαν και έγιναν κατευθείαν αχώριστοι. Κάθε ανάρτηση που κάνουν δείχνει πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον και πόσο αγαπιούνται πραγματικά και χωρίς όρους.




Πριν μερικούς μήνες, μάλιστα, καλωσόρισαν στον κόσμο και την κορούλα τους, με τις κοινές φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να δείχνουν πόσο όμορφη οικογένεια έχουν δημιουργήσει.

Είναι πολύ όμορφο όταν βλέπεις τέτοια ζευγάρια. Αυτά που δείχνουν στήριξη και φροντίδα και που δε χάνουν την ευκαιρία ακόμα και να τρολάρουν το έτερον ήμισυ. Πρόσφατα, μάλιστα, η Turner έκανε ένα story, στο οποίο πόζαρε με ένα πολύ σέξι top και ο σύζυγός της έκανε repost με μία φατσούλα που δείχνει πόσο πολύ εκστασιασμένος μαζί της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις το στόρι της ηθοποιού και το repost του Jonas.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved