Zac Efron: 10 φωτογραφίες του ηθοποιού που καμία φαν δε θέλει να ξεχάσει

Έχει συμμετάσχει σε πολλές διάσημες ταινίες, όμως είναι και ένα πολύ ωραίο παιδί.

Θυμάσαι πριν πόσα χρόνια είδες για πρώτη φορά τον Zac Efron; Για τον κάθε θεατή η χρονική αυτή στιγμή ποικίλλει και σίγουρα έχεις μία διαφορετική ιστορία να διηγηθείς. Ο διάσημος σταρ ανήκει στα παιδιά που ξεχώρισαν για τον ρόλο τους στο High School Musical, μία σειρά που βρέθηκε για χρόνια στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού.

Εκτός, όμως, από αυτήν την επιτυχημένη του συμμετοχή, ο Efron έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες του Hollywood, όπως New Year’s Eve (2011), The Lucky One (2012), The Paperboy (2012), Neighbors (2014), Dirty Grandpa (2016, Baywatch (2017) και The Greatest Showman (2017).




Τα κορίτσια, βέβαια, έχουν να τον ανακαλούν και για άλλο ένα ατού του, το παρουσιαστικό του. Ο ηθοποιός είναι ένα πολύ όμορφο παιδί, μελαχρινό, με έντονα μάτια και πολύ γυμνασμένο σώμα και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Σίγουρα το γυναικείο κοινό εκφράζει ιδιαίτερη χαρά όταν βλέπει κάποια του ανάρτηση και ο λογαριασμός του στο Instagram μετράει αυτήν τη στιγμή πάνω από 45 εκατομμύρια followers.

Μέσα από αυτόν είναι που ξεχωρίσαμε μερικές αναρτήσεις ιδιαίτερα σέξι, τις οποίς σίγουρα καμία φαν δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Μπες στην παρκάτω gallery για να τις δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved