Φαίνεται πως ο αγαπημένος σου ράπερ παντρεύτηκε κρυφά (pics+vid)

Ένα tweet του έβαλε σε υποψίες τους θαυμαστές και όπως όλα δείχνουν αρραβωνιάστηκε στα κρυφά.

Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια αρραβωνιάζονται κατά τη διάρκεια της καραντίνας και πρέπει να σου πούμε πως όντως, ο κορονοϊός έφερε πιο κοντά τα περισσότερα ζευγάρια της showbiz. Πολλές διάσημες stars περιμένουν τα πρώτα τους παιδιά και στην περίπτωσή μας φαίνεται πως ο αγαπημένος σου ράπερ πήγε τη σχέση του ένα βήμα παραπέρα.

Η είδηση ήρθε από ένα tweet που έκανε και όλοι οι θαυμαστές έχουν ενθουσιαστεί με όσα γράφει. Για την ακρίβεια είναι ένα αρκετά αινιγματικό post με το οποίο αποφάσισε να… γεμίσει όλους τους διαδικτυακούς του φίλους με αναπάντητα ερωτήματα.

Λοιπόν, το post του έγραφε ακριβώς αυτό: «Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος. Σήμερα είναι η αρχή του «για πάντα» μας.» Aυτό λοιπόν είναι κάτι που σίγουρα προβληματίζει τόσο εμάς, όσο και τους φανατικούς θαυμαστές του. Εννοεί πως κάτι συμβαίνει στη ζωή του; Πολύ πιθανό, αν σκεφτείς πως με την κοπέλα του είναι και πάλι μαζί, αρκετό διάστημα τώρα, και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποφάσισαν να παντρευτούν.

Οι δυο τους είναι μαζί περίπου τέσσερα χρόνια ωστόσο κάθε λίγο και λιγάκι χώριζαν και τα ξαναέβρισκαν. Φαίνεται πάντως πως η απόφασή τους πλέον να είναι μαζί είναι οριστική! Ακόμη, δεν έχει έρθει κάποια κοινή φωτογραφία, σχετική με την είδηση του γάμου, ωστόσο όλοι περιμένουν να δουν κάτι στα προφίλ των social media τους. Τέλος να ξέρεις, εικάζεται πως παντρεύτηκαν στο Los Angeles κρυφά από τα φώτα της δημοσιότητας με μια… μυστική τελετή.



Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved