Φωτογραφία - έκπληξη: Kylie, Kendall και Hailey ποζάρουν με απρόσμενο τρόπο

Τα αγαπημένα μας celeb κορίτσια βρήκαν πάλι τον τρόπο να τραβήξουν τα βλέμματα.

Όταν παρακολουθείς τη showbiz, ξέρεις ότι θα υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις. Πολλές. Αναρίθμητες, για να είμαστε ειλικρινείς. Αυτό είναι και ένα καλό θα μπορούσαμε να πούμε, αφού έτσι δεν υπάρχει χώρος για βαρεμάρα. Υπάρχει πάντα κάτι νέο να σου κάνει εντύπωση και να σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο με το κάθε διάσημο όνομα.

Η Kylie Jenner και η Kendall είναι δύο κορίτσια, δύο αδερφές, που έχουν καθιερώσει το όνομά τους. Το ριάλιτι της οικογένειας Kardashian ακόμα ανήκει στις αγαπημένες επιλογές των θεατών. Μέσα από αυτό, όλα τα μέλη βρέθηκαν στο προσκήνιο και έκαναν καριέρα, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. H Kylie έφτιαξε μία βιομηχανία μόδας. Η Kendall έγινε ένα από τα τοπ μοντέλα της μόδας.




Αυτά τα δύο κορίτσια, όμως, κάνουν παρέα και με μία άλλη πανέμορφη παρουσία που ακούει στο όνομα Hailey Bieber. Εκείνη είναι χρόνια πια παντρεμένη με τον Justin Bieber, μία πολύ διάσημη σχέση, όμως, είναι κι ένα μοντέλο που κάνει μεγάλη επιτυχία στον χώρο.

Τα τρία διάσημα κορίτσια, λοιπόν, μοιράζονται μία κοινή φωτογραφία που έκανε τους φανς τους να ενθουσιαστούν. Το post έγινε από τον λογαριασμό της Kylie ανάμεσα σε άλλες φωτογραφίες και μέσα σε μόλις 7 ώρες ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια likes.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved