Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ο αγαπημένος σου ηθοποιός

Κι όμως, είναι αγνώριστος αλλά είναι και ένας γλύκας!

Αλήθεια, πόσοι ηθοποιοί και καλλιτέχνες έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες τους από τα παιδικά τους χρόνια και έχεις καταφέρει να τους αναγνωρίσεις χωρίς να ρίξεις κλεφτές ματιές στο όνομα του χρήστη που έκανε τη δημοσίευση;

Στην περίπτωση που σου έχουμε αυτή τη φορά πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους σου ηθοποιούς, star του Hollywood. Έχει ενσαρκώσει μεγάλους ρόλους και μάλιστα αγαπήθηκε από το ρόλο του στο «Hunger Games».

Έχει απασχολήσει πολλές φορές την κοινή γνώμη αφού έχει υπάρξει σε σχέση με μια από τις μεγαλύτερες pop τραγουδίστριες της εποχής. Η σχέση τους οδήγησε σε γάμο και ο γάμος τους σε διαζύγιο αυτή τη στιγμή όμως ο ηθοποιός δικαιώνεται αφού όχι μόνο έχει στο πλευρό του ένα πανέμορφο μοντέλο που τον αγαπάει, αλλά έχει ηρεμήσει πια από τα κακόβουλα σχόλια των θαυμαστών.

Λοιπόν, ίσως και να σου έρχεται στο μυαλό το όνομά του ωστόσο στη φωτογραφία δεν τον θυμίζει σε τίποτα. Θα τον δεις στην αγκαλιά της μαμάς του και σίγουρα θα διαπιστώσεις πως είναι ένας από τους πιο γλυκούς διάσημους άντρες που έχεις δει ποτέ.

Δες περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved