Διάσημο ζευγάρι του Hollywood χώρισε μετά από 10 μήνες σχέσης (pics+vid)

Ήταν ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια και η είδηση του χωρισμού τους μας στενοχωρεί ιδιαίτερα!

Τι θα μπορούσε να έχει συμβεί και ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι, σχεδόν στην αρχή της σχέσης του όπου είναι όλα ιδανικά, να χωρίζει; Κι όμως, αυτά συμβαίνουν από τη μία στιγμή στην άλλη και όπως φαίνεται το αγαπημένο μας ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και ο κάθε ένας έχει πια τραβήξει τον δικό του δρόμο.

O ηθοποιός και το όμορφο μοντέλο ήταν μαζί για περίπου 10 μήνες και έχουμε να σου πούμε πως, όντως περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί και η σχέση τους έμοιαζε ιδανική. Το ερώτημα όμως που όλοι έχουν είναι απόλυτα εύλογο! Αφού περνούσαν τέλεια γιατί χώρισαν; O Kyle Sandilands, καλός φίλος του ηθοποιού έδωσε την καλύτερη απάντηση:

Το διάστημα αυτό που ήταν μαζί δεν είχαν υποχρεώσεις, projects να υλοποιήσουν επομένως όταν ήρθαν οι πρώτες δουλειές αποστασιοποιήθηκαν και αποφάσισαν… ειρηνικά, να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

Και ενώ φαίνεται πως ο χωρισμός είναι πρόσφατος, ο Kyle Sandilands μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «The Kyle and Jackie O» και επιβεβαίωσε τονχωρισμό τους.

Αναρωτιέσαι ακόμη σε ποιο ζευγάρι αναφερόμαστε; Αν δεν έχεις καταλάβει ακόμη για ποιους μιλάμε διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved