Θυμάσαι πώς ήταν η Camila Cabello το 2013; Πολύ διαφορετική!

Κάνουμε μία αναδρομή στο παρελεθόν για να δούμε το αγαπημένο μας κορίτσι στα πρώτα του βήματα.

Όσο περνούν τα χρόνια, αναμενόμενα αλλάζουμε. Αυτό συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις και στον καθέναν από εμάς και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αποτρέψουμε. Το θέμα είναι σε τι μέγεθος συμβαίνει η εκάστοτε αλλαγή.

Σκέψου ότι μερικούς ανθρώπους οριακά μπορείς να τους αναγνωρίσεις με το πέρας του χρόνου. Η αλλαγή είναι τόσο μεγάλη που χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι σαν να «πειράχτηκαν» και ενίοτε αυτή μπορεί να είναι και η περίπτωση. Υπάρχουν άλλοι που είναι σαν να έχουν κάνει κάποια συμφωνία με τον χρόνο ώστε αυτός να μην περνάει καθόλου από πάνω τους.

Στην περίπτωση της Camila Cabello, τα πράγματα είναι κάπου στη μέση. Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι, με φωτογραφίες που λατρεύονται όλον τον πλανήτη. Μπορεί η σχέση της με τον Shawn Mendes να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά η τραγουδίστρια βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.




Γι’ αυτό, λοιπόν, κι εμείς μπήκαμε στη διαδικασία να βρούμε μερικές φωτογραφίες της από το 2013, δηλαδή από τα πρώτα της βήματα, και η διαφορά είναι μεγάλη. Από τότε ήταν ένα πολύ όμορφο και γλυκό κορίτσι, αλλά δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε τις αλλαγές της.

Δες την στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved