Gigi Hadid: Το υπέρογκο ποσό που πλήρωσε για το σύνολο της κόρη της (photo-vid)

Για να μη νομίζεις πως η κόρη της Hadid θα φορούσε ό,τι κι ό,τι! Το σύνολό της είναι πανάκριβο!

Πίστευες πως η μικρή Khai θα είχε στην γκαρνταρόμπα της κομμάτια τα οποία κοστίζουν μερικά μόνο δολάρια; Η κόρη της Gigi Hadid και του Zayn Malik δε θα μπορούσε να βγαίνει τις βόλτες τις με σύνολα από άγνωστους οίκους μόδας επομένως ετοιμάσου να μάθεις πόσο κόστισε μια φόρμα και μια μπλούζα της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στο Instagram profile της μαμάς Gigi φωτογραφίες της Khai, άλλωστε είναι το πρώτο της παιδί και δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους, όσο περισσότερο μπορεί, τον ενθουσιασμό της.

Το πρόσφατο post της ήταν γεμάτο συγκίνηση αφού η κόρη της έκλεισε τους 7 μήνες, κάτι που κανείς δεν πιστεύει. Πόσο γρήγορα πέρασαν 7 μήνες; Η Gigi πάντως ακόμη προσπαθεί να καταλάβει πότε το μωρό της μεγάλωσε, έτσι στη λεζάντα των φωτογραφιών της έγραψε: «Δε μπορώ να πιστέψω πως το μωρό μου έγινε 7 μηνών αυτή την εβδομάδα.»

Και πώς θα γιόρταζε η μαμά την… επέτειο της γέννησης; Με ένα Versace σύνολο! Το ύφασμά του είναι βελούδινο και έχει ένα υπέροχο κόκκινο χρώμα, μάλιστα στη μπλουζίτσα αναγράφεται το όνομα του οίκου με μαύρα μεγάλα γράμματα. Πόσο κόστισε αυτό; Αυτή είναι μια εύστοχη απορία την οποία μπορούμε να σου απαντήσουμε!



Διάβασε περισσότερα στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved