Justin Bieber: Οι νέες του φωτογραφίες αποκαλύπτουν κάτι για τον σταρ

Ο τραγουδιστής έκανε μία ανάρτηση που μας έκανε εντύπωση για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Έχουμε πολλούς celebrities στη λίστα μας. Διάσημοι άνθρωποι που βρίσκονται διαρκώς στο feed μας και που δε χορταίνουμε να τους ακολουθούμε και να κάνουμε like σε κάθε τους νέα ανάρτηση. Άλλωστε, αυτός είναι και ένας τρόπος να περνάει η ώρα μας. Ενίοτε, παίρνουμε και ιδέες για νέες ασχολίες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Justin Bieber εδώ και πολλά χρόνια ανήκει στους αγαπημένους μας celebrities. Εκτός από την καριέρα του στο τραγούδι -όπου και έχει κυκλοφορήσει πολλές επιτυχίες-, τα προσωπικά του σίγουρα βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο.

Η σχέση του με τη Selena Gomez ήταν για αρκετό καιρό το πρώτο θέμα συζήτησης. Τα παιδιά μία ήταν μαζί μία δεν ήταν και όλο αυτό προκαλούσε σύγχυση ακόμα και στους φανς. Ο διχασμός για το θέμα ήταν εμφανής. Κάποιοι μέχρι σήμερα είναι υπέρμαχοι του πρώην ζευγαριού, ενώ άλλοι θεωρούν ότι καλώς χώρισαν. Η τραγουδίστρια, πάντως, σίγουρα είναι πολύ καλύτερα τώρα μακριά του. Ή έτσι δείχνει.




Ο Justin απολαμβάνει την κοινή του ζωή με τη σύζυγό του, Hailey, και οι δυο τους δείχνουν να περνάνε πολύ καλά. Μεγάλη απόδειξη αποτελεί η τελευταία του ανάρτηση, στην οποία ο τραγουδιστής ποζάρει μόνος του περιτριγυρισμένος από αρκουδάκια. Τι μας δείχνει αυτό; Ότι ο Justin είναι στα καλύτερά του και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία από το πρόσωπό του.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved