Γνωστός ηθοποιός ξαναγίνεται Batman 32 χρόνια μετά την προηγούμενη ταινία

Ο ήρωας είναι πολύ αγαπημένος σε όλον τον πλανήτη, αλλά αυτή την εξέλιξη δεν την περιμέναμε.

Σίγουρα ο Batman είναι ένας εικονικός χαρακτήρας, Τόσο στα comics όσο και στον κινηματογράφο, πρόκειται για έναν ήρωα που έχει κερδίσει το κοινό του και που κάνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να τους έχουν ενσωματώσει με κάποιον τρόπο στη ζωή τους.

Μπορεί να ξεχάσει κανείς τις ταινίες του Christopher Nolan; Ο Σκοτεινός Ιππότης θα αποτελέσει πρότυπο δημιουργίας ταινιών που παρουσιάζουν τον ήρωα ως έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας και όχι ως έναν μακρινό και απρόσιτο τύπο. Είναι κάποιος που μπορεί ο καθένας από εμάς να γίνει.

Πριν τον Christian Bale, όμως, που ανέλαβε εκεί τα ηνία, ο Michael Keaton ήταν ένας Batman από τους αγαπημένους του κοινού. Σαφώς μιλάμε πρώτα απ’ όλα για έναν πολύ καλό ηθοποιό, οπότε εκ των πραγμάτων θα ήταν καλό το αποτέλεσμα, αλλά συνολικά το δημιούργημα του 1989 ήταν πολύ ποιοτικό και αξιόλογο.




Το τελευταίο διάστημα, φήμες κυκλοφορούσαν ότι ο Keaton θα επανέλθει στον ρόλο, χωρίς να ξέρουμε με σιγουριά την εξέλιξη. Πρόσφατα, όμως, αυτά επιβεβαιώθηκαν και ο κόσμος μάλλον διχάστηκε και τα σχόλια στο Twitter εκφράζουν όλη τους την έκπληξη.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις top αντιδράσεις του κοινού.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved