Ο «Ron» μίλησε για κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί για τις προστατευτικές μάσκες

Ο Rupert Grint είναι ένας ηθοποιός που ολοι αγαπούν μέχρι σήμερα και η δήλωσή του ανοίγει μία άλλη πλευρά στο θέμα.

Η πανδημία μέσα σε όλες τις αλλαγές που έφερε στις ζωές μας μάς γνώρισε και με τις μάσκες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον σπάνια θα δεις άνθρωπο να κυκλοφορεί σε δημόσιο χώρο χωρίς να φοράει τη δική του μάσκα. Φυσικά αυτό συνέβη στα πλαίσια της προστασίας από τον ιό και στην προσπάθεια μείωσης της μεταδοτικότητάς του, όμως, δεν παύει να είναι μία αλλαγή που χαρακτηρίζει πλέον την καθημερινότητά μας.

Οι δρόμοι γέμισαν πια με ανθρώπους «χωρίς πρόσωπα». Ο ένας περνάει δίπλα από τον άλλον, ενίοτε χωρίς να μπορεί καν να αναγνωρίσει τον γνωστό ή τον φίλο του.

Από την πλευρά κάποιων celebrities, ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο κακά. Γιατί πολύ απλά, εκεί που δεν μπορούσαν να κάνουν ακόμα και μία απλή βόλτα στον δρόμο καθώς όλοι τους αναγνώριζαν, τώρα βγαίνουν και η ταυτοποίησή τους μπορεί να είναι από αρκετά δύσκολη έως απίθανη.

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Harry Potter, ο Rupert Grint που υποδύθηκε τον Ron, μίλησε σε Αμερικανικό Μέσο και είπε:

«Η ανωνυμία και το να είσαι αόρατος είναι κάτι που παίρνεις ως δεδομένο. Δεν μπορείς να το αποφύγεις, ειδικά όταν περνάς καλά. Ήταν δύσκολο απλά να χαλαρώσεις τελείως. Δεν το έχω μισήσει ποτέ. Είναι απλά κάτι»

Ως γνωστόν, ο Grint είναι ένας πολύ ιδιωτικός άνθρωπος, που έχει περάσει την παιδική του ηλικία στα φώτα της δημοσιότητας, οπότε η ιδιωτικότητα είναι κάτι που εκτιμά λίγο παραπάνω.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved