12 φωτογραφίες της Λάουρα Νάργες που μας πηγαίνουν κατευθείαν στη θάλασσα

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αγαπάει πολύ το απέραντο γαλάζιο και οι αναρτήσεις της αποτελούν τις αποδείξεις που χρειαζόμαστε.

Όσο περνάνε οι εβδομάδες, τόσο περισσότερο σκεφτόμαστε το καλοκαίρι. Ο καιρός θα είναι ακόμα πιο «ζεστός» και θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε τις κοντινότερες παραλίες για τις βουτιές μας. Αυτό σκεφτόμαστε. Αυτήν την ξεγνοιασιά φορώντας το μαγιό και κρατώντας ένα δροσερό ρόφημα στο χέρι.

Η Λάουρα Νάργες αγαπάει πολύ τη θάλασσα και φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στον λογαριασμό της στο Instagram. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από τις επισκέψεις της σε υπέροχες ακτές και εμείς μένουμε να θαυμάζουμε τις εντυπωσιακές εικόνες που δημοσιεύει στο προφίλ της.

Για να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, δε θέλουμε και πολύ για να μπούμε σε summer mood. Πόσο μάλλον όταν η μέρα έξω είναι τόσο όμορφη και γεμάτη ήλιο που σε κάνει οριακά να μπορείς να κάτσεις άνετα με το T-shirt σου.

Η Λάουρα, πάντως, έχει κάνει τις επισκέψεις της αυτά τα χρόνια με κάθε τρόπο. Επιλέγοντας ένα από τα υπέροχα μαγιό της για να απολαύσει τη βουτιά της ή ακόμα και για μία χαλαρή βόλτα ώστε να αγναντέψει το υπέροχο μπλε θέαμα που ξεδιπλώνεται μπροστά της.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει 12 φωτογραφίες της Λάουρα στη θάλασσα που μας έβαλαν σε πιο καλοκαιρινό κλίμα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved