H Josephine κυκλοφόρησε το νέο anthem album της εποχής (pics+vid)

Η Josephine μόλις κυκλοφόρησε το νέο της album και ναι, όλα τα κομμάτια της θα γίνουν τα αγαπημένα σου.

Ήδη έχεις ακούσει τα περισσότερα από τα νέα τραγούδια της Josephine και φυσικά τα έχεις ήδη λατρέψει! Τι θα έλεγες λοιπόν αν σου δίναμε ακόμη μερικά νέα tracks να ακούσεις και να βάλεις στη playlist σου από την αγαπημένη σου καλλιτέχνιδα; Η όμορφη Josephine έκανε επιτέλους το βήμα που όλοι περιμέναμε. Κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο album της, ένα album που ήδη έχει κερδίσει την αγάπη των θαυμαστών της.

Ο λόγος για το album με τίτλο «100%» το οποίο περιλαμβάνει 11 κομμάτια. Ήδη έχεις ακούσει ορισμένα από αυτά τα τραγούδια και ναι, μέσα στο album αυτό βρίσκονται το «Τι» το «Εγώ», ακόμη και το «Fimi» το κομμάτι της με τον Mad Clip που έσπασε τα ταμία.

Διάβασε επίσης: Josephine: Μετά την επιτυχία με τον Mad Clip έρχεται το νέο single «Εγώ»



Ήδη το «100%» σαν album έχει κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Spotify και πλέον είναι διαθέσιμο και στο YouTube με ορισμένα εκπληκτικά music videos.

Εν τω μεταξύ να σου πούμε πως μέσα στο album αυτό υπάρχουν σπουδαίες συνεργασίες όπως το κομμάτι «Άλλο Ένα Ψέμα» το οποίο είναι το αποτέλεσμα της μουσικής συνύπαρξης μες τον Αναστάσιο Ράμμο αλλά και το «Σώμα Κενό».

Βρες τα παρακάτω:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved