Kylie Jenner: To νέο post στο instagram συγκέντρωσε σχεδόν 10χιλ.likes (pic+video)

Αυτό είναι το πιο sexy post της και ναι, συγκέντρωσε περισσότερα από 7 εκ. likes.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Kylie Jenner έχει ενθουσιάσει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις sexy φωτογραφίες της στο Instagram. Η πανέμορφη influencer έχει πολλά posts στο προφίλ της με μαγιό αλλά και με εσώρουχα και ναι, θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της showbiz.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει καταφέρει να χτίσει μια… αυτοκρατορία στα social media, αλλά και να ιδρύσει τη δική της εταιρία με καλλυντικά. Αλήθεια εσύ έχεις δοκιμάσει τα καλλυντικά της;

Λοιπόν, αν κάνεις μια βόλτα στο προφίλ της στο Instagram θα συνειδητοποιήσεις πως κάθε post της συγκεντρώνει εκατομμύρια likes, είτε πρόκειται για κάποια φωτογραφία με μαγιό, είτε πρόκειται για τα καλλυντικά της, ακόμη και με τη μικρή Stormi.

H πρόσφατη δημοσίευσή της, όχι μόνο ξετρέλανε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά συγκέντρωσε και περισσότερα από 9 εκατομμύρια likes. Πρόκειται για μια φωτογραφία στην οποία η Kylie δε φορά τίποτα, παρά μόνο ένα bikini top και ναι, αυτό είναι το πιο sexy post που έχουμε δει μέχρι τώρα.

https://www.instagram.com/reel/CN3jvjhBq1w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στη gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved