Demi Lovato: Τα stories που κατακεραυνώθηκαν από το κοινό και η απάντησή της

Η επίσκεψή της σε ένα κατάστημα για παγωμένο γιαούρτι στάθηκε η αφορμή όλης αυτής της αναταραχής.

Η αλήθεια είναι πως η Demi Lovato έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Ίσως πολλά περισσότερα από όσα βιώνει ένας μέσος άνθρωπος στην ηλικία της σε ανεπτυγμένη χώρα. Η μάχη της με τις ουσίες την οδήγησε να παλεύει με τη ζωή της, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήταν έφηβη.

Αυτήν την περίοδο, η τραγουδίστρια εστιάζει στον εαυτό της. Νιώθει καλά με τον εαυτό της και δεν αφήνει κανένα να ορίζει την αξία της. Μέσα σε όλα αυτά, όμως, έγινε και κάτι άλλο. Μία σειρά από stories έκανε το κοινό να νευριάσει μαζί της, κατηγορώντας τη για αδιαφορία για τους άλλους.




Τα stories αφορούσαν ένα κατάστημα με παγωμένο γιαούρτι από το οποίο η Lovato ήθελε να αγοράσει την αγαπημένη της γεύση. Επειδή, όμως, υπήρχαν άλλες εναλλακτικές χωρίς ζάχαρη ή άλλων διαιτών μάλλον υπήρξε κάποια αργοπορία μέχρι να φτάσει στο ταμείο. Άρχισε, τότε, να κατακρίνει τις εναλλακτικές διατροφές που παραπλανούν το κοινό, με τους χρήστες να αναρωτιούνται ειρωνικά αν έχει ξεχάσει ότι υπάρχουν, για παράδειγμα, διαβητικοί άνθρωποι.

Βλέποντας τον χαμό που προκάλεσε, η τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη για την επίθεση που έκανε στο κατάστημα, εξηγώντας τη λογική πίσω από αυτήν.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι ακριβώς είπε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved